Substanțe pentru prelucrare

SETURI PENTRU PRELUCRARE AUTOMATĂ

Setul concentrat lichid este destinat prelucrării automate a filmelor radiografice industriale în maşini cu ciclu de prelucrare de 8 – 12 minute. Soluţiile de prelucrare se prepară prin diluarea cu apă a soluţiilor concentrate, de preferinţă cu apă distilată sau apă demineralizată.

Setul lichid este special destinat prelucrării filmelor INDUX ale firmei Foma ca şi a filmelor din aceeaşi clasă ale altor firme producatoare.

Recipienţii sunt etichetaţi după cum urmează:

Caracteristici

FOMADUX LP-D Developer-Replenisher asigură o înaltă calitate imaginii cu o granularitate fină şi un contrast bine balansat, asigurând utilizarea la maxim a sensibilităţii filmului. Formula setului garantează o stabilitate îndelungată a produsului, previne formarea depunerilor chiar şi în cazul utilizării unei ape dure.

FOMAFIX Fixator rapid asigură o fixare rapidă, un efect de tamponare, putere de tanare ridicată şi stabilitate îndelungată.

FOMAFIX H Tanant măreşte puterea de tanare a fixatorului rezultând o rezistenţă mecanică ridicată a filmului şi un timp de prelucrare scurt.

SETURI PENTRU PRELUCRARE MANUALĂ

Setul concentrat lichid este destinat prelucrarii manuale a filmelor radiografice industriale. Soluțiile de prelucrare se prepara prin diluarea cu apa a solutiiilor concentrate, de preferinta cu apa distilata sau apa demineralizata. Setul lichid este destinat prelucrarii filmelor INDUX ale firmei FOMA cât si a filmelor industriale ale altor firme.

Recipientii sunt etichetati dupa cum urmeaza:

Caracteristici

FOMADUX LP-T Developer este o solutie concentrata cu un singur component destinata prelucrarii filmelor radiografice industriale. Revelatorul asigura o înalta calitate a imaginii cu o granularitate fina si un contrast bine balansat, permitând utilizarea la maxim a sensibilitatii filmului. Formula setului garanteaza o stabilitate îndelungata a produsului, previne formarea depunerilor chiar si în cazul utilizarii unei ape dure.

FOMAFIX Fixator rapid este o solutie concentrata de fixator pe baza de tiosulfat de amoniu ce asigura o fixare rapida, un efect de tamponare, putere de tanare ridicata si stabilitate îndelungata.